Over ons

Wat wij doen

Tita ImpEx is dé leverancier van kruiden en specerijen uit India.  Al onze kruiden en specerijen worden door Tita Impex India direct op de Indiase kruidenmarkt ingekocht.  Zo weten wij zeker dat wij altijd de beste kwaliteit in huis halen.

Na inkoop worden de producten in eigen beheer verwerkt, verpakt en geëxporteerd en vervolgens direct door ons zusterbedrijf in Europa geïmporteerd. Hierbij hanteren wij strenge kwaliteitscontroles en volgen we de Europese hygiënische standaard, procedures en wetgeving.


Waarom Tita ImpEx

- Garantie op de hoogst mogelijke kwaliteit van uw kruiden, onze producten worden immers zelf ingekocht en verwerkt.

- Geen onnodige tussenhandel. Zo kunnen wij de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs garanderen.

Tita ImpEx levert niet alleen kruiden en specerijen voor de Indiase keuken, maar ook voor al uw andere favoriete gerechten.

Naast kruiden en specerijen leveren wij tevens kruidenmixen, marinades en diverse andere producten (zie productlijst). Onze  producten zijn te koop in verschillende groothandels en supermarkten. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Tita ImpEx India heeft een volledige exportlicentie. Daarom kunnen wij u ook een breed scala aan non-food producten aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden om producten te importeren uit India voor uw eigen bedrijf.


Wie wij zijn

Tita ImpEx is een familiebedrijf en wordt gerund door mensen met een passie voor alles wat met eten te maken heeft. Na jarenlang restaurants te hebben gerund waar alle gerechten werden bereid volgens eigen recepten en eigen mixen van diverse kruiden, is het idee ontstaan om daar ook anderen van te laten profiteren.

Daarnaast hebben we ruime groothandelservaring waarbij producten van over de hele wereld werden ingekocht en verkocht. Doordat we altijd creatief bezig zijn geweest met eten, altijd op zoek zijn gegaan naar de beste kwaliteit kruiden en specerijen en groothandelservaring hebben, hebben we besloten om onze kennis te bundelen en zelf een kruidenlijn te beginnen.

TwitterG+LinkedIn